Tüzelőcentrum
Weboldal alcíme
Példa cím
FŰTSÖN AZ IDEI TÉLEN GARANTÁLTAN LÉGSZÁRAZ TÜZIFÁVAL!
10 m3 konyhakész, hasított tögy, bükk még Június 30-ig ingyenes szállítással!

Jognyilatkozat

A www.tuzelocentrum.hu internetes megjelenési oldal, valamint TŰZELŐCENTRUM megnevezés (annak minden megtéveszhető formájával együtt) a Greenfire Kft. tulajdona, mint jogosúlté.

A honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások, és grafikák, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvrol szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak.

A honlapon található tartalmak, szövegek ,letölthető anyagok, grafikák és egyéb anyagok (a jogszabályok kivételével) a szerzoi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogi védelemben részesülnek. A honlapon elérhető tartalmak (szerzői művek) bármilyen felhasználása engedélyköteles a felhasználás engedélyezésére a "Jogosult" (Greenfire Kft.) rendelkezik a szükséges jogokkal.

Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatokat, dokumentumokat, információkat, képeket, ábrákat, és grafikákat a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Greenfire Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni különös tekintettel gazdasági haszonszerzésre felhasználni.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  • A felhasználási engedélyt a "Jogosult" jelen felhasználási feltételek útján adja meg.
  • www.tuzelocentrum.hu honlap használatával, a honlapon található szerzői művek bármilyen módon történő felhasználásával Ön, mint "Felhasználó" elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.
  • A "Felhasználó" saját ismereteinek bővítésére díjfizetés nélkül felhasználhatja a honlapon elérhető műveket.
  • Amennyiben azonban a "Felhasználó" egyéb célokra vagy terjedelemben (így haszonszerzésre) használja fel a honlapon elérhető bármely szerzői művet, úgy 15.000 Forint / nap / mű + Áfa összegű jogdíj megfizetésére köteles. "Felhasználó" a jogdíjat havonta utólag, az 11738053-21172997-00000000 bankszámlaszámra történő átutalással köteles megfizetni.
  • A "Felhasználó" köteles bejelenteni a "Jogosultnak" a szerzői művek bármilyen módon történő felhasználását; melyhez a "Jogosult" a felhasználás körülményeit megismerve nem köteles hozzájárulni.
  • A "Jogosult" azonban abban az esetben is igényelheti a "Felhasználó" jogdíjfizetését, ha a "Felhasználó" e bejelentési kötelezettségét nem teljesíti.
  • Jelen engedély nem érinti a "Jogosult" fellépési jogát (vagyoni és személyhez fűződő) jogainak védelmében. A "Jogosult" jogsértő felhasználása esetén jogdíj igénye érvényesítése, jogsértés megállapítása és jogosulatlan felhasználás megtiltása, további esetleges kárigénye érvényesítése érdekében felléphet bírósági úton vagy hatósági eljárásban.
  • A TŰZELŐCENTRUM megnevezés minden formában (kisbetű, nagybetű és annak keverése), esetleg írásjelekkel, zárójelekkel történő kiemelése sérti a honlap tulajdonosának, jogosúltjának jogait. Ennek esetleges használatára írásbeli engedéykérés szükséges, és csakis üzleti együttműködés esetén van lehetőség, írásos engedélyeztetés mellett a használatra.