Információkérés és rendelésfelvétel:
Hétfőtől -Péntekig: 07:00 - 18:00
Szombat: 07:00 - 14:00
Zöld József
+36 70 375 24 68
tuzelocentrum@gmail.com
Száraz tüzifa
legolcsóbban
Megbízható
helyről.
TÜZELŐCENTRUM
„Az Alföld tüzelőanyag ellátója.”


Szállító járműveink, szállítási mennyiségek:


Mivel a kiszállítás közvetlenűl a tüzifafeldolgozótelepünkről , és saját gépjárművel történik, ezért az áraink rendkívül kedvezőek.

A kályhakész tüzifát ömlesztett (szórt) köbméterben , vagy raklapra csomagoltan szállítjuk ami az autó platóján egy gyors számolással könnyedén leellenőrizhető. ( A mázsára történő vásárlásnál a mennyiséget szinte lehetetlen ellenőrizni, és sok lelkiismeret nélküli kereskedő pont ezzel él vissza.) A kiszállítást az értékesítő kollégánkal való egyeztetése után a rugalmas, gyors határidő jellemzi.


Ömlesztett kályhakész tüzifát tudunk szállítani:

8 m3        ( kb 48-52 mázsa fának felel meg)

10 m3        ( kb 62-64 mázsa fának felel meg)

Hálos (bállás) tűzifából 3 raklap
Információkérés és rendelésfelvétel:
Zöld József
+36 70 375 24 68
tuzelocentrum@gmail.com
Trükkök tömegével verik át a gyanútlan megrendelőt a fatolvajok, és a csaló tűzifaárusok. Fásultsággal nem lehet vádolni őket, esetenként több tízezer forinttal húzzák le a vásárlót.

Tippek: - Tűzifát ajánlatos kereskedésben, hivatalos helyen vásárolni. - Ha fát hoznak a számunkra, azt célszerű a földön lemérni. - Célszerű végig figyelemmel kísérni a felrakást is. - Érdemes hozzáértő személyt hívni a fa átvételéhez. - A vevő csak akkor fizessen, ha meggyőződött, hogy a rendelt mennyiségű és fajtájú fát kapta meg.


Bombaár! - egyes tűzifa-kereskedők plakáton és egyéb más módon vadásznak a vevőkre. Az árusok rendszerint csupán a telefonszámot adják meg, az áru értékesítését pedig általában helyszínre szállítással vállalják. Így egyszerű és kockázatmentes az üzlet - persze leginkább a kereskedőnek.

Tipikus trükk:A kereskedő leszállítja az árút, amelynek a mennyiségét a laikus vevő még csak becsülni se tudja. "Szívszorító volt, amikor egy idős, nyugdíjas asszony elsírta magát nálunk" - magyarázta egy kereskedő. "Szerencsétlent csúnyán megvezették. Használhatatlan, fele annyi árut sózták rá, így kevéske nyugdíjából kétszer vásárolt tüzelőt."


Ahova eddig szállítotunk:

 • Békés

 • Borsod-Abaúj-Zemplén

 • Heves

 • Jász-Nagykun-Szolnok

 • Hajdú-Bihar